ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

Zatvorit će ga na psihijatriji jer je svojoj djevojci iskopao oči


Zatvorit će ga na psihijatriji jer je svojoj djevojci iskopao oči

Nasilni Shane tukao je Tinu satima dok su njezina djeca bila u kući. Slomio joj je nos i čeljust. Kasnije ju je davio sve dok se nije onesvijestila pa joj je iskopao oči

Ponedjeljak, 14. 5. 2012. u 15:15, zadnja izmjena prije 21 minutu   Piše: 
Loading ...
 MetroTina je nasilnog Shanea izvukla iz zatvoraSljedeća slika
Gotovo 12 sati poremećeni Shane Jenkin (33) mučio je svoju djevojku Tinu Nash (32). Tukao ju je i slomio joj čeljust i nos. Zatim ju je davio sve dok ju nije onesvijestio i iskopao joj oči. Pomahnitalog muškarca osudili su na šest godina zatvora, a kaznu će izdržavati u psihijatrijskoj bolnici. 
Shane je Tinu napao na spavanju nakon izlaska s prijateljicama. Dan prije par je gledao hororac u kojem muškarac ženi kopa oči. Iako ju je napadao i prije, nije ga napustila. Čak mu je pomogla da izađe iz zatvora. Prvotno su ga teretili za pokušaj ubojstva, ali je priznao nanošenje teških ozljeda.
- Ne želim da me ljudi žale. Prošla sam kroz vrlo teško razdoblje, a sada to želim ostaviti iza sebe. Najteže mi pada to što više neću vidjeti svoja dva sina - rekla je Tina prilikom izlaska iz sudnice za Daily mail
Sudac Christopher Clarke kazao je kako je Shane počinio gnjusan i težak zločin.
- Bio je toliko nasilan da je oslijepio Tinu. Oduzeo joj je dragocjeni vid. Tina nikada više neće moći vidjeti svoju djecu i prijatelje te prekrasnu obalu i krajolike ove zemlje - rekao je sudac u dirljivom završnom govoru. 
Nakon kobnog napada u travnju prošle godine Tina se preselila u blizinu svoje sestre. Sada kaže kako prema zlostavljaču Shaneu ne osjeća ništa. Uvjerila je sebe kako on uopće nije postojao. 

Nema komentara:

Objavi komentar