srijeda, 9. svibnja 2012.

Čeka četiri bebice: Blizance sa suprugom i sa surogat majkom


Čeka četiri bebice: Blizance sa suprugom i sa surogat majkom

Zatrudnjela je surogat majka Amber i nosi dvije djevojčice, a trudna je i majka Misty koja također nosi blizance, ali dječaka i djevojčicu. Zapanjeni su ostali i liječnici

Srijeda, 09. 5. 2012. u 20:15, zadnja izmjena prije 11 sati i 45 minuta   Piše: 
Loading ...
 screenshot/RTV6Brian i Misty pokušavaju začeti deset godinaSljedeća slika
Misty i Brian Baker već više od deset godina pokušavaju začeti dijete, sada čekaju čak četvero, piše Daily Mail. Uz pomoć prijateljice, koja im je surogat majka, nadoknadit će sve vrijeme utrošeno na oplodnju. Zatrudnjela je surogat majka i nosi blizance, a trudna je i Misty koja također nosi blizance. 
- Zaista želim da i ona osjeti vlastito dijete u rukama. To je ono zbog čega sam i počela razmišljati o ovoj ideji - rekla je Mistyina najbolja prijateljica Amber Pluckebaum, koja ima svoje dvoje djece. 
Kada je Amber pristala biti surogat majka, liječnik je dvije najzdravije stanice stavio u Amber, a preostale četiri u Misty. Uskoro su svi bili šokirani spoznajom da Misty nosi dječaka i djevojčicu koje će nazvati Connor i Hope, a surogat majka nosi dvoje djevojčice Madison i Victoriju.
- Liječnik je bio iznenađen koliko i mi - rekla je Misty koja bi u lipnju trebala roditi u Indianapolisu. Amber svoju trudnoću čuva u Seattleu. 
Brian planira prisustvovati na oba poroda u lipnju.

Nema komentara:

Objavi komentar