četvrtak, 31. svibnja 2012.

Opasna droga zbog koje je pomahnitali kanibal pojeo lice beskućnika: 'Sol za kupanje' izaziva ekstremnu paranoju i nasilnost


ZGROZIO SVIJET

Opasna droga zbog koje je pomahnitali kanibal pojeo lice beskućnika: 'Sol za kupanje' izaziva ekstremnu paranoju i nasilnost

  • YouTube
Objavljeno: prije 12 h i 56 min
 
 
 
Koristi se kao zamjena za kokain
MIAMI - Nakon što se svijetom pronijela vijest o stravičnom napadu u kojem je goli muškarac doslovno jeo lice beskućnika trgajući mu zubima komade mesa s lica i nakon prvotnih informacija da je napadač bio pod utjecajem nekog oblika LSD-a, prema najnovijim informacijama radilo se o novijoj i vrlo opasnoj vrsti droge koju zovu 'sol za kupanje', javlja BBC.
Policija u Miamiju izjavila je da ne zna što je točnoRudyja Eugenea nagnalo na ovako brutalan napad. Kad je policija stigla na mjesto zločina, Eugene je još uvijek divljački grizao lice svoje žrtve. Kad su mu naložili da se udalji, samo je podigao glavu i zarežao na njih poput životinje, a iz usta mi je visio komad mesa. Policija ga je na kraju izrešetala mecima.
- Čovjeku je pojeo gotovo čitavo lice, tako da mu je od kože ostala samo 'kozja bradica'. Čelo mu je bilo gola kost. Ostao je bez nosa, nije više imao ni usne, izjavio je Armando Aguilar, predstavnik policije u Miamiju.

Google oglasi

Aguilar je pojasnio da policija sumnja na tzv. sol za kupanje, s obzirom da se već susrela s četiri slučaja predoziranja u Miamiju, u kojima su se konzumenti također svukli do gola i "potpuno poludjeli".
- Od te droge ljudi sasvim polude i postanu izuzetno nasilni, rekao je.
Konzumenti te droge već su opisali kako inducira paranoju, halucinacije, povišenu tjelesnu temperaturu i nervozu.
Američki Nacionalni institut za zlouporabu droga prošle je godine objavio opis te tada gotovo nove supstance. Općenito, 'soli za kupanje' ponašaju se kao amfetamini i onaj dio njihovog sastava koji je poznat sličan je upravo kemijskom sastavu amfetamina. Sadrže MPVD, mefedron i pirovaleron. Te supstance su stimulansi i ponekad se koriste kao zamjena za kokain.
No, veći dio sastava 'soli za kupanje' je još uvijek nepoznat, što tim više povećava rizik od njihove zlouporabe. U bolnicama koje su zaprimile žrtve predoziranja upozoravaju da taj sintetički prah uzrokuje bolove u prsima, povećan krvni tlak, nervozu, halucinacije i ekstremnu paranoju.

Nema komentara:

Objavi komentar