nedjelja, 6. svibnja 2012.

Napad geparda u safari parku: Žena glumila smrt i spasila se


Napad geparda u safari parku: Žena glumila smrt i spasila se

U parku u Južnoafričkoj Republici posjetiteljima je dopušteno maziti životinje. Ženu (60) su napala dva geparda i ozlijedila joj glavu, trbuh i noge. Glavu je morala šivati

Nedjelja, 06. 5. 2012. u 08:00, zadnja izmjena prije 2 sata i 31 minutu   Piše: 
Loading ...
 Daily MailŽeni su gepardi izgrlizli glavuSljedeća slika
Sljedeca
Violet D'Mello (60) za vrijeme posjeta parku u Južnoafričkoj Republici u kojem turisti smiju maziti životinje napao je gepard. Potresena kućanica iz Aberdeena bila je na odmoru sa suprugom (64) kada je nju skočila velika mačka. Na pod su je bacila dva geparda koja su joj ozlijedila glavu, trbuh i noge. Nakon incidenta hitno je prevezena u bolnicu gdje su joj zašili ranu na glavi i pobrinuli se za rane na nogama i kod oka, pišeDaily Mail.
- U jednom trenutku bila sam u kavezu s gepardima, u drugom mi je jedan grizao glavu, rekla je i dodala da se morala baciti na tlo i glumiti da je mrtva dok su joj grebali noge i trbuh. 
Iako joj je vodič pokušavao pomoći životinje su otjerali tek kada se udružila skupina posjetitelja. Njezin suprug Archibald bio je izvan kaveza odakle je uslikao nevjerojatne fotografije napada. Nikako joj nije mogao pomoći.
Camryn Malan (8) također je trebala šivati nogu nakon što su ju ozlijedili gepardi. 
Menadžer parka Mike Cantor rekao je da dva četverogodišnja geparda, Marka i Montyja, odgaja od njihova rođenja. 
- Odrastao sam s njima i oni nisu agresivne životinje. Oni su se prije htjeli igrati sa ženom. Ozlijeđena djevojčica postala je napeta pa je pobjegla, a gepard ju je uhvatio za nogu, rekao je Monty i dodao da je problem što gepardi ne mogu kao psi ili mačke uvući pandže zbog čega su ih ozlijedili. 
- Gospođa D'Mello krenula je pomoći djevojčici, a mačke su vjerojatno pomislile da je vrijeme za igru. U parku je taj dan bila velika gužva zog čega su možda bili malo oštriji, objasnio je. 
I Violet je rekla da oni nisu bili zli, kao i da se vidjelo da su bili samo uzbuđeni, ali situacija je vrlo brzo postala ozbiljna. 

Nema komentara:

Objavi komentar