ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

Život sirene: Roni s kitovima, dupinima, i s morskim psima


Život sirene: Roni s kitovima, dupinima, i s morskim psima

Hannah Fraser je oduševljena sirenama još od malena, a danas radi kao glumica i model te glumi pravu sirenu. O njenom životu snima se i dokumentarni film

Utorak, 15. 5. 2012. u 07:15, zadnja izmjena prije 57 minuta   Piše: 
Loading ...
 Barcroft/ProfimediaHannah glumi sirenuSljedeća slika
Australka Hannah Fraser (36) je od malena fascinirana sirenama, a kada je imala devet godina napravila si je prvi umjetni rep sirene nakon što je pogledala film Splash. Žena danas živi u Los Angelesu gdje radi kao model i glumica, a obožava plivati s kitovima, dupinima te čak i s morskim psima. Usavršila se i u ronjenju te sada bez problema može na dah zaroniti na čak dvije minute na dubinu od 13 metara.
Hannah je naučila i roniti te plivati pomoću repa sirene, a bila je model za kampanju protiv lova na kitove u SAD-u. Istaknula je kako su ona i njen suprug Dave Rastovich bili jako ljuti nakon što su čuli da ljudi kitove love pod isprikom za "znanstveno istraživanje", piše Daily Mail
- Cijela situacija nam je bila jako depresivna te smo odlučili napraviti nešto kako bi zaustavili ubijanje kitova te da podignemo svijest o tome - ispričala je Hannah. Dodaje kako je njen suprug inače surfer, a njihove zajedničke fotografije objavljene su u knjizi za djecu "Surfer i sirena". Sve je slike napravio fotograf Ted Grambeau.
"Sirena" je istaknula i kako ju više nije strah morskih pasa, jer je zaključila kako mora prevladati taj strah ukoliko želi glumiti pravu sirenu. O njenom životu počeo se snimati i dokumentarni film, u kojem će se opisati i njen rad za dobrobit morskog života.

Nema komentara:

Objavi komentar