ponedjeljak, 21. svibnja 2012.

Šok u Brazilu: Doktori otkinuli glavu djetetu tijekom porođaja


Šok u Brazilu: Doktori otkinuli glavu djetetu tijekom porođaja

Brazilski liječnici slučajno su otkinuli glavu bebi koju su pokušavali poroditi u gradu Aracaju na sjeverozapadu zemlje. Bezglavo tijelo morali su izvaditi carskim rezom

Utorak, 22. 5. 2012. u 07:15, zadnja izmjena prije 31 minutu   Piše: 
Loading ...
 infonet.com.brShrvana majka Alcilene Vieira MoreiraSljedeća slika
Alcileni Vieiri Moreiri (22) je puknuo vodenjak u prošli ponedjeljak kasno navečer te ju je njezina susjeda Patrícia Tomaz odvezla u bolnicu 'Santa Isabel' u Aracaju. Satima je tim od pet liječnika pokušavao pomoći ženi da rodi svoje četvrto dijete - sina teškog gotovo 6 kila. Prolazila je kroz stravične muke dok su joj pritiskali trbuh i činili sve da beba izađe van. Alcilene kaže kako joj znala da je nešto pošlo po zlu nakon što je čula 'pucanje', prenosi Daily Mail.
- U jednom trenutku je čula galamu i doktora kako viče: 'Marcos, jesi li poludio!' - ispričao je rođak nesretne žene, Gilmara Azevedo dos Santos. Kazao je da je ona odmah pitala liječnike što se događa, ali odgovor nije dobila. Hitno su je prebacili u salu za operacije kako bi carskim rezom izvadili bezglavo tijelo njezine bebe.
- Nakon što su otkinuli glavu djetetu, pokušali su tijelo izvući rezanjem. Na kraju su ipak napravili carski rez. Moja sestrična je potpuno shrvana, čitava obitelj je u šoku - rekao je Gilmara Azevedo dos Santos.
Dječak se trebao zvati Neymar Jefferson Jesus São Matheus, a obitelj ga je pokopala u četvrtak. Iako iz bolnice tvrde da je već bio mrtav tri dana kada je majka došla u rodilište, nitko im ne vjeruje. Alcilenina majka Maria José tvrdi kako je njezina kćer osjećala bebu koja se do zadnjeg dana micala u trbuhu. Najavili su tužbu.

Nema komentara:

Objavi komentar