četvrtak, 17. svibnja 2012.

Petrinja: STAFORD uletio u dvorište, napao djecu i majku, a onda i obiteljskog psa. Otac obitelji ga UBIO hicem iz puške


Petrinja: STAFORD uletio u dvorište, napao djecu i majku, a onda i obiteljskog psa. Otac obitelji ga UBIO hicem iz puške

  • Ilustracija
    Jure Mišković / CROPIX
Autor: Mate Piškor
Objavljeno: prije 20 h i 29 min
 
 
 
Nakon što su djeca pobjegla u kuće, stafordski terijer je izgrizao vezanog psa mješanca
PETRINJA - U utorak 15. svibnja oko 17.20 sati u mjestu Novo Selište, grad Petrinja, u dvorište obiteljske kuće ušao je pas pasmine stafordski terijer i napao 3-godišnje dijete, 15-godišnjeg maloljetnika i njegovu 43-godišnju majku, ali ih, srećom, nije ozlijedio jer su uspjeli pobjeći u kuću.
Nakon što su djeca pobjegla u kuće izgrizao je vezanog psa mješanca. Maloljetnikov 46-godišnji otac je u nekoliko navrata pokušao otjerati psa u čemu nije uspio, a kako je prijetila opasnost da ćestafordski terijer ponovno napasti i ugroziti živote i zdravlje njegovih ukućana , iz svoje je lovačke puške, za koju posjeduje oružni list za držanje i nošenje, jednim hicem usmrtio psa, pri čemu nije doveo u opasnost druge osobe.
Usmrćenog psa je preuzeo djelatnik higijeničarske službe te je o svemu je izviješten veterinarski inspektor.
Istraživanjima je utvrđeno da je vlasnik stafordskog terijera 39-godišnji mještanin, koji svog psa nije držao pod nadzorom te će policijski službenici protiv njega podnijeti optužni prijedlog po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nema komentara:

Objavi komentar