subota, 23. lipnja 2012.

Šokantno: Majka je kastrirala sina kada je imao pet tjedana


Šokantno: Majka je kastrirala sina kada je imao pet tjedana

SAD: Katherine Nadal drogirana je prije pet godina odsjekla genitalije svom sinu i ozlijedila mu glavnu arteriju u bedru. Dječak (5) je bio na desetke operacija

Petak, 22. 6. 2012. u 17:00   Piše: 
Loading ...
 FacebookDječaka je majka kastriralaSljedeća slika
Holden Gothia (5) je prije pet godina dok je imao tek pet tjedana mirno spavao u svom krevetiću u kući u Houstonu, a njegova majka je došla iz izlaska te je kastrirala dječaka. Katherine Nadal je na sudu tvrdila kako je obiteljski pas odgrizao dječaku genitalije, ali su nakon istrage utvrdili kako je ona kriva. Prije tri godine su je osudili na 99 godina zatvora.
Liječnici su prije pet godina govorili kako će dječak trebati proći desetke operacija i savjetovanja zbog svega, a danas se već Holden igra oko kuće sa svojom starijom braćom te vodi normalan život, javlja Daily Mail. Dječak još nije svjestan svojih ozljeda, a majka mu je odsjekla genitalije te mu je ozlijedila arteriju na nozi.
- Mislim da će Holden svega biti svjestan nakon što odraste te će mu biti teško prihvatiti cijelu situaciju. Fizički ga ništa neće boljeti, ali mislim da će emocionalno sve teško podnijeti - rekla je Patches DeShazo, njegova ujna i skrbnica. 
DeShazo je prošle godine pokrenula zakladu za prikupljanje sredstava kako bi Holdenu omogućila operacije kojima bi mu liječnici rekonstruirali genitalije. Nakon napada majke dječak je izgubio pola krvi iz tijela te su ga liječnici jedva spasili. Žena je od ranije poznata policiji zbog problema s drogama, a

Nema komentara:

Objavi komentar