četvrtak, 7. lipnja 2012.

Dječak (2) oživio u lijesu, oca zatražio vode i ponovno umro


Dječak (2) oživio u lijesu, oca zatražio vode i ponovno umro

Kelvys Santos (2) poglašen je mrtvim u petak te je obitelj preuzela njegovo tijelo. Obitelj je bdjela nad tijelom u otvorenom lijesu, a sat prije pokopa 'ustao' je iz mrtvih

Srijeda, 06. 6. 2012. u 22:13, zadnja izmjena prije 10 sati i 50 minuta   Piše: 
Loading ...
 Daily MailKelvys Santos (2) umro je oživio pa ponovno umroSljedeća slika
Obitelj 2-godišnjaka iz Brazila doživjela je dvostruki šok nakon što je tijekom bdijenja dječačić ''ustao'' iz lijesa, zatražio vode i ponovno umro, piše Daily Mail. Kako tvrdi brazilska stranica ORM, Kelvys Santos (2) prestao je disati u bolnici u Belemu na sjeveru zemlje, tijekom liječenja od upale pluća. Proglašen je mrtvim u petak u 7.40 sati po lokalnom vremenu te je obitelj preuzela njegovo tijelo. Obitelj je cijelu noć s petka na subotu ostala bdjeti nad tijelom koje je ležalo u otvorenom lijesu. 
No samo sat vremena prije pokopa dječak je na šok ožalošćene obitelji i rodbine sjeo u lijesu i izustio ''Tatice, mogu li dobiti malo vode?''.  Otac dječaka Antonio Santos ispričao je kako su svi počeli vrištati. 
- Nismo mogli vjerovati vlastitim očima. Mislili smo da se ostvarilo čudo te da je naš dječak živ. No samo je legao natrag, kao i trenutak prije toga. Više ga nismo mogli probuditi. Bio je mrtav - ispričao je otac.
Kelvina su odmah odveli u bolnicu no liječnici su potvrdili da ne daje znakove života. 
- Uvjeravali su me da je umro i nisu mi objasnili to što sam maloprije vidio i čuo - rekao je Antonio. 
Dječakova obitelj je odlučila za jedan dan odgoditi sprovod u nadi da će ponovno oživjeti no pokopali su ga istog dana popodne na lokalnom groblju. Uvjeren kako mu je sin žrtva liječničke nemarnosti, Antonio Santos slučaj je prijavio i sve istražuje policija. 
- Samo 15 minuta nakon što su ga odnijeli kako bi ga reanimirali došli su mi reći da je umro. Mislim da ga nisu dobro pregledali. Umrli se ne mogu samo tako probuditi i razgovarati. Otkrit ću istinu - odlučan je otac. 
Lokalne vlasti potvrdile su da je dječak primljen u bolnicu u kritičnom stanju te da je proglašen mrtvim nakon respiratornog zatajenja. 

Nema komentara:

Objavi komentar