ponedjeljak, 25. lipnja 2012.

Kćer (10) je zatočila u ormar, djevojčica jedva imala 14 kila


Kćer (10) je zatočila u ormar, djevojčica jedva imala 14 kila

SAD: Policija vjeruje kako je curica bila duže vrijeme u ormaru. Majka joj nije davala hranu nekoliko dana. Nuždu je djevojčica obavljala u ormaru u kojem je i spavala

Utorak, 26. 6. 2012. u 07:02, zadnja izmjena prije 1 sat i 4 minute   Piše: 
Kćer (10) je zatočila u ormar, djevojčica jedva imala 14 kilaABCPolicija je privela bolesnu majku
Gnjusni slučaj zlostavljanja djeteta ponovno je šokirao Amerikance. Policija je u Kansas Cityju uhitila Jacole Prince (29) koja je 10-godišnju kćer držala zatočenu u ormaru. Nije ju puštala da spava u krevetu, jede i odlazi obaviti nuždu na zahod. 
Socijalni radnici prošlog su petka primili anonimni poziv da majka u stanu drži zatočenu kćer. Ubrzo su stigli do zgrade. Upitali su Jacoleine susjede gdje živi majka s troje djece. No, susjedi su im kazali kako Jacole ima samo dvoje djece i da treće nikada nisu vidjeli. Socijalni radnici u pomoć su pozvali policiju. 
Popeli su se na drugi kat te im je umalo pozlilo od smrada urina koji se širio po stubištu. Ušli su u stan i primijetili kolijevku prislonjenu na ormar čije je kvake Jacole još dodatno zavezala špagom. Policajci su upitali 'Ima li koga unutra', a nježni glasić iz ormara jedva je rekao 'Da'. 
Šokirali su se vidjevši izgladnjelu curicu kako stoji u kutu ormara. Imala je samo 14 kila. Istražiteljima je ispričala kako je ormar njezina 'soba' te da ne smije jesti s majkom i dvije sestre jer se 'uneredi' prilikom jela. Curica se požalila kako ne jede svaki dan te da ju majka često tuče jer nuždu obavlja u gaćice.
Istu večer policija je privela bešćutnu majku. U postaji je priznala kako je zatvarala kćer u ormar, piše ABC.

Nema komentara:

Objavi komentar