nedjelja, 24. lipnja 2012.

Mladić (16) zna da će umrijeti pa želi najbolje iskoristiti život


Mladić (16) zna da će umrijeti pa želi najbolje iskoristiti život

Velika Britanija: David je organizirao maturalnu zabavu, išao je surfati te je radio sve što je ikad htio. Hrabrošću je zadivio roditelje i liječnike koji su se o njemu brinuli

Nedjelja, 24. 6. 2012. u 09:00, zadnja izmjena prije 48 minuta   Piše: 
Loading ...
 You TubeDavid ima tumor na mozguSljedeća slika
David Langton-Gilks (16) iz Velike Britanije ima tumor na mozgu, a već mjesecima ide na kemoterapiju i radioterapiju. Nakon mukotrpnih liječenja, doktori su procijenili kako je mladiću ostalo tek par tjedana života. Ipak, hrabri David odlučio je najbolje što može iskoristiti posljednje dane života, što je zadivilo njegove roditelje i liječnike koji su se brinuli o njemu, javlja Daily Mail. Organizirao je maturalnu zabavu, jer svoju neće doživjeti te je surfao i radio sve što je htio napraviti nekad, a i odustao je od liječenja.
- Slomio sam se nekoliko puta sada i tijekom liječenja, ali sam dobro. Pa ne možeš pobijediti sve tumore - rekao je mladić. Doktori su mu prije pet tjedana rekli kako mu se tumor povukao te da je liječenje dobro prošlo. Samo sat vremena nakon toga David je na You Tubeu objavio video u kojem je svima objasnio kako je dobro. Ipak, nije očekivao kako će se bolest vratiti. U samo nekoliko tjedana maligne stanice su mu se iz mozga proširile na cijelo tijelo. Trenutačno David pije po 15 tableta dnevno kako ne bi osjetio strašnu bol, ali psihički nije pokleknuo.
- David je tako hrabar, ali već je dosta dugo prošlo od kad su nam doktori rekli da su se maligne stanice proširile. Moj sin ima još planova, a strah me kako neke neće doživjeti - ispričala je mladićeva majka Sacha Langton-Gilks. Dodala je kako je David sve dobro prihvatio.
Tagovi: tumoroperacije, david langton-gilks

Nema komentara:

Objavi komentar