petak, 13. travnja 2012.

Brad napokon zaprosi Angie nakon sedam godina veze


Poslije sedam godina veze Brad napokon zaprosio Angie

Glumica je viđena s dijamantnim prstenom koji prije nije nosila. Menadžerica Brada Pitta potvrdila je da se par zaručio jer žele ispuniti obećanje koje su dali svojoj djeci

Petak, 13. 4. 2012. u 21:00, zadnja izmjena prije 8 sati i 18 minuta   Piše: 
Loading ...
 REUTERS/PIXSELLPrivatni draguljar izradio je prsten za AngieSljedeća slika
Da, potvrđujem. To su obećali djeci i obećanje će ispuniti. Djeca su presretna. Još nemaju točan datum vjenčanja - vijest o zarukama potvrdila je Pittova menadžerica Cynthia Pett-Dante, a izrada zaručničkog prstena potvrđena je i od strane draguljara. 
- Da, mogu potvrditi, Robert Proop je dizajnirao zaručnički prsten za Angelinu Jolie (36) u suradnji s Bradom Pitom (48), rekao je glasnogovornik privatnog draguljara Angie i Brada. Glumica je u muzeju u Los Angelesu uočena kako na lijevoj ruci nosi prsten koji prije nije zamijećen. Kako piše Daily Mail, Brad je poslije sedam godina veze napokon zaprosio Angie. 
- Da, potvrđujem. To su obećali djeci i obećanje će ispuniti. Djeca su presretna. Još nemaju točan datum vjenčanja - vijest o zarukama potvrdila je Pittova menadžerica Cyntha Pett-Dante. 
Brad je točno znao kakav prsten želi. 
-  Htio je da svaki njegov aspekt bude savršeno napravljen. Morao sam pronaći dijamant najfinije kvalitete i izrezati točnu veličinu i oblik koji će odgovarati Angelini - rekao je draguljar te dodao da je Brad bio potpuno uključen u izradu prstena. 
Brad i Angie zaljubili su se tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su oboje glumili. Brad je tada još bio u braku s Jennifer Aniston, a da je njihovom braku došao kraj saznalo se početkom 2006. godine kad su Angie i Brad priznali svoju vezu te da čekaju dijete. Par ima šestero djece, troje posvojene i troje biološke, Maddoxa (10), Paxa (8), Zaharu (7), Shiloh (5) te blizance Knoxa i Vivianne (3). 

Nema komentara:

Objavi komentar