nedjelja, 1. travnja 2012.


PREREZANE VENE

Strava u Meksiku: Uhićeno 8 osoba iz misterioznog kulta SVETA SMRT pod optužbom da su u ritulanom obredu ubili ženu i dvoje djece!

  • AP Photo/Rodrigo Abd
Objavljeno: prije 14 h i 0 min
 
 
 
Kult koji slavi smrt proteklih 20 godina veoma se proširio po Meksiku i sada ima oko 2 milijuna sljedbenika
Osam ljudi je uhićeno u sjeverom Meksiku zbog ubojstva dva dječaka i žene u obredu ritualnog žrtvovanja . Uhićeni su optuženi da pripadaju kultu "Sveta smrt". Krv žrtava bila je prosuta oko oltara na kojem stoji skulptura božanstva - obučeni kostur s kosom u ruci. Kult koji slavi smrt proteklih 20 godina se veoma proširio po Meksiku i sada ima oko 2 milijuna sljedbenika. Jedno od ubojstava za koje su optuženi uhićeni dogodilo se početkom mjeseca ožujka, dok su se druga dva dogodila 2009 i 2010. godine.
Potraga je započela nakon što je obitelj desetogodišnjeg Jesusa Octavia Martineza Yaneza prijavila njegov nestanak početkom prošlog mjeseca. Ubojstvo se navodno dogodilo tijekom noći.
Žrtvama su prerezane vene i pretpostavlja se da su ubojice čekali da iskrvare da bi skupili krv. Do sada nije bilo potvrđenih ubojstava koja bi se mogla povezati s ovim kultom koji se može opisati kao miks katoličkih vjerovanja i urođeničkih i paganskih običaja.

Nema komentara:

Objavi komentar