ponedjeljak, 23. srpnja 2012.

Upucao trudnicu (25) u trbuh, liječnici se bore za život bebe


Upucao trudnicu (25) u trbuh, liječnici se bore za život bebe

Ashley je na premijeri filma o Batmanu u Coloradu sjedila kraj svoje kćeri (6), koja je jedna od poginulih u pucnjavi. James Holmes je djevojku ranio s tri metka

Ponedjeljak, 23. 7. 2012. u 06:47, zadnja izmjena prije 1 sat i 36 minuta   Piše: 
Loading ...
 Daily MailCurica (6) poginula je u pucnjaviSljedeća slika
Sljedeca
Ashley Moser (25) jedna je od ranjenih u stravičnoj pucnjavi na premijeri novo filma o Batmanu u petak te se u bolnici bori za život. Njeni prijatelji su ispričali kako je djevojka trudna te se liječnici bore i za život njenog djeteta. Na premijeri filma je sjedila pokraj svoje kćeri Veronice (6), koja je jedna od 12 poginulih u pucnjavi. 
- Ne znam točno kakva je situacija, ali znam da je njena nerođena beba još uvijek živa. To je pravo čudo, jer je Ashley pogođena metkom u trbuh i na još dva mjesta - ispričao je njen brat Robert Sierra. Svoju nećakinju opisao je kao "anđela, kojeg su oteli obitelji bez razloga". Liječnici su njenoj majci rekli kako joj je kćer poginula, a njena obitelj je shrvana gubitkom.

Holmes je ubio 12 ljudi zbog prekida s curom?

Daily Mail javlja kako je povod napadu bio prekid veze, koji je Jamesa Holmesa (24) razbijesnio, nakon čega je upao u kino te počeo pucati i ubio 12, a ranio 59 ljudi. Njegovi poznanici ispričali su medijima kako je James bio opsjednut video igricama te se uvijek uživljavao u uloge igrica koje je u tom trenutku igrao. 
- Bio mu je važniji virtualni nego realni život. Vjerojatno je u međuvremenu izgubio i vezu s realnošću - ispričao je jedan od njegovih poznanika.

Obama na komemoraciji u Aurori

Američki predsjednik Barack Obama u nedjelju je otputovao u Auroru kako bi obiteljima poginulih izrazio sućut. Obama se i privatno sastao s obiteljima poginulih, a rekao je kako je slušao priče o onima koji su ubijeni i koji su riskirali svoje živote da bi spasili svoje voljene. 

Nema komentara:

Objavi komentar