nedjelja, 8. srpnja 2012.

Medvjeđa banda: Majka i tri mladunca "provaljuju" u aute SAD: Žena je otvorila vrata svog auta i na zadnjem sjedalu ugledala dva medvjedića. Oni su zajedno s majkom i još jednim bratom nekoliko dana krali hranu iz vozila Četvrtak, 05. 7. 2012. u 14:20 Piše: Ivana Živko ABC NewsŽena je medvjediće našla u autuSljedeća slika Mama medvjedica i njezina tri mladunca nekoliko su dana "pljačkali" automobile u Snowmass Villageu u američkoj saveznoj državi Colorado. Medvjedi su provaljivali u automobile u potrazi za hranom. U subotu su dva uhvaćena. Vlasnica jednog automobila otvorila je vrata i ostala u čudu kada je na zadnjem sjedalu iza dječje sjedalice vidjela dva medvjedića. Njihova majka se prestrašila i pobjegla, kao i treće mladunče. Kevin Wright, djelatnik Colorado Parka kaže kako su medvjedi u automobile najčešće provaljivali kroz nezaključana vrata. - Pozivamo ljude da budu odgovorni i da zaključavaju vrata automobila i da u vozilima ne ostavljaju hranu - kaže Wright. Dodaje kako se nadaju da će medvjedicu uhvatiti prije nego počne "provaljivati" u kuće, javlja ABC News.


Medvjeđa banda: Majka i tri mladunca "provaljuju" u aute

SAD: Žena je otvorila vrata svog auta i na zadnjem sjedalu ugledala dva medvjedića. Oni su zajedno s majkom i još jednim bratom nekoliko dana krali hranu iz vozila

Četvrtak, 05. 7. 2012. u 14:20   Piše: 
Loading ...
 ABC NewsŽena je medvjediće našla u autuSljedeća slika
Mama medvjedica i njezina tri mladunca nekoliko su dana "pljačkali" automobile u Snowmass Villageu u američkoj saveznoj državi Colorado. Medvjedi su provaljivali u automobile u potrazi za hranom. U subotu su dva uhvaćena. 
Vlasnica jednog automobila otvorila je vrata i ostala u čudu kada je na zadnjem sjedalu iza dječje sjedalice vidjela dva medvjedića. Njihova majka se prestrašila i pobjegla, kao i treće mladunče. Kevin Wright, djelatnik Colorado Parka kaže kako su medvjedi u automobile najčešće provaljivali kroz nezaključana vrata.
- Pozivamo ljude da budu odgovorni i da zaključavaju vrata automobila i da u vozilima ne ostavljaju hranu - kaže  Wright. Dodaje kako se nadaju da će medvjedicu uhvatiti prije nego počne "provaljivati" u kuće, javlja ABC News.

Nema komentara:

Objavi komentar