srijeda, 11. srpnja 2012.

Obitelj ubila trudnicu, vjerovali su da su ju opsjedali demoni


Obitelj ubila trudnicu, vjerovali su da su ju opsjedali demoni

Velika Britanija: Muž je porotu uvjeravao kako se njegova žena Naila sama ubila ugušivši se šakom. Suprugu pokojne žene u zločinu su pomogli roditelji i šogor

Utorak, 10. 7. 2012. u 23:26, zadnja izmjena prije 3 sata i 24 minute   Piše: 
Loading ...
 Daily MailNaila je bila u šestom mjesecu trudnoćeSljedeća slika
Nakon 12 tjedana suđenja obitelj mlade Naile Mumtaz (21) proglasili su krivom za njezino ubojstvo. Suprug Mohammed, njegovi roditelji i šogor ubili su Nailu, koja je bila u šestom mjesecu trudnoće jer su vjerovali da ju "opsjedaju zli duhovi". 
Mohammed, koji je ugušio ženu, poroti je ispričao kako se Naila sama pokušala zadaviti i da su je opsjedale zle sile. Prilikom ispitivanja je kazao da Naila nije bila svjesna tko je njezina obitelj, da se čudno ponašala i grizla njegovu majku te da se u naletu ludila ugušila stavivši si šaku u usta. 
Porotu je pokušao uvjeriti kako je i on sam nakon ubojstva bio pod utjecajem zlih demona, piše Daily Mail
Optuženi su cijelo vrijeme nijekali da su ubili Nailu, koju su našli mrtvu u stanu u britanskom Birminghamu u srpnju 2009. 
- Naila Mumtaz, dobroćudna i lijepa mlada žena živjela je u Pakistanu sa svojim obitelji. Pristala je na dogovoreni brak s Mohammedom. Bila je upoznata s njegovim invaliditetom, no to joj nije ni najmanje smetalo. Sve ljude tretirala je jednako i prihvaćala njihove mane i vrline, međutim to se ne može reći i za njezina supruga i njegovu obitelj. Liječnici su pokušali napraviti sve da ožive nju i nerođeno dijete, no nažalost nisu uspjeli - rekla je u završnim riječima tužiteljica. 

Nema komentara:

Objavi komentar