petak, 20. srpnja 2012.

Pronašla je majku nakon punih 47 godina i to na - Facebooku


Pronašla je majku nakon punih 47 godina i to na - Facebooku

Joan se udala za Richarda Botwina kada je imala tek 17 godina, a brzo nakon toga je rodila kćer Stephanie. Nakon svađe s obitelji kaže kako je morala pobjeći od njih

Subota, 21. 7. 2012. u 08:00, zadnja izmjena prije 11 minuta   Piše: 
Pronašla je majku nakon punih 47 godina i to na - FacebookuCBSStephanie je pronašla majku na Facebooku
Stephanie Phillips (48) iz SAD-a je preko Facebooka uspjela pronaći svoju majku, koju je posljednji put vidjela prije 47 godina, kada je bila beba. Žena se s majkom Joan Wehrmeyer (67) dopisivala mjesec dana prije nego su se našle u utorak u restoranu na plaži Deerfield, piše Daily Mail.
Joan se udala za Richarda Botwina kada je imala tek 17 godina, a ubrzo nakon toga je rodila kćer. Ispričala je američkim medijima kako je imala velike svađe s obitelji bivšeg supruga te joj se onda činilo da nema drugu opciju već pobjeći. Preselila se iz New Jerseyja na Floridu, gdje se ponovno udala. Posvojila je jedno dijete, a ima i još jedno biološko dijete.
Stephanie je ispričala kako joj je susret s majkom ostvarenje svih snova. Kaže kako nikada oca ništa nije smjela pitati o majci, jer je sve to bila tabu tema. Rekla je i da je nekoliko puta pokušavala ući u trag majci, ali joj godinama nije ništa uspjelo. Majku je preko Facebooka uspjela pronaći jer se prijavila pod djevojačkim prezimenom Courchene.

Nema komentara:

Objavi komentar