nedjelja, 29. srpnja 2012.

Djevojčicu (5) odgojile krave u staji, ne zna ni jesti ni pričati


Djevojčicu (5) odgojile krave u staji, ne zna ni jesti ni pričati

Curicu su majka i očuh tjerali da živi s kravama u staji, a jedine igračke bile su joj opušci od cigareta. Nema podršku ni od biološkog oca, a sada je u dječjem domu

Nedjelja, 29. 7. 2012. u 08:15, zadnja izmjena prije 2 sata i 29 minuta   Piše: 
Radnici Centra za socijalnu skrb iz Rusije odnedavno skrbe o djevojčici (5), koja je većinu života provela na Uralu u staji s kravama. RIA Novosti javlja kako se curica dosad igrala samo s opušcima cigareta te da ne zna za drugačiji život. Majka i očuh su djevojčici branili da ide u dječji vrtić te su ju zatvarali sa životinjama u stajama samo da se ne bi trebali o njoj brinuti.
Istraga je pokazala da su roditelji curicu zatvarali u kuhinjske ormariće samo kako bi je izbjegavali. Utvrdili su i kako njena majka i očuh imaju velike probleme s alkoholom. Curica nema oslonac ni u biološkom ocu, a iz Centra za socijalnu skrb su kazali kako ju je on često tukao. 
Djevojčica ne zna jesti s priborom za jelo te ne zna govoriti ni jesti normalno. Sve u životu je naučila od životinja s kojima je bila zatvorena. Ruska policija pokrenula je veliku istragu o stravičnom zločinu. 
Stručnjaci su rekli kako strahuju da se curica nikada neće potpuno oporaviti, ali kažu kako se sada dobro brinu o njoj.

Nema komentara:

Objavi komentar