subota, 7. srpnja 2012.

POTRAGA ZA TIJELOM Ukrali tijelo rođaka, stavili mu sunčane naočale, posjeli ga u Golf i prošvercali u BiH!


POTRAGA ZA TIJELOM

Ukrali tijelo rođaka, stavili mu sunčane naočale, posjeli ga u Golf i prošvercali u BiH!

  • Vlado Kos / Cropix
Objavljeno: prije 18 h i 54 min
 
 
 
Tijelo je u BiH prevezeno u Golfu, postavljeno u sjedeći položaj na stražnjem sjedištu
Bizarna priča u maniri srpskog filma "Mrtav ladan" dolazi iz okolice Makarske, gdje policija traga za tijelom Mije Grizelja, hrvatskog i bosanskohercegovačkog državljana, koji se 30. lipnja utopio kod Baškog Polja, nedaleko Makarske .
Prema prvim informacijama, Mijina rodbina koja je pozvana radi prepoznavanja i preuzimanja tijela, na zasad neobjašnjen način uzela je Mijino tijelo iz mrtvačnice u Makarskoj, a policija vjeruje da su ga "prošvercali" u Bosnu i Hercegovinu kako bi izbjegli dugotrajnu i skupu proceduru transporta.
Najapsurdnije je što je tijelo najvjerojatnije prevezeno u BiH u njihovom Golfu, postavljeno u sjedeći položaj na stražnjem sjedištu. Miji su na glavu stavili šešir i sunčane naočale i tako zakamufliranog mrtvaca s njegovim dokumentima bez problema prevezli preko graničnog prijelaza, kroz čak dvije kontrole.

Google oglasi

Tijelo je navodno ukopano u Sovićima kod Gruda, odakle je pokojnik, no policija istražuje i mogućnost je li Mijo možda pokopan na teritoriju Hrvatske.
Srpski list Press navodi kako se u Sovićima događaj prepričava kao podvig hrabre obitelji, koja je na taj način izbjegla sve "nepotrebne" troškove.

Nema komentara:

Objavi komentar