nedjelja, 22. srpnja 2012.

Monstrum Holmes u zatvoru: 'Pljuje na stražare. Drugi zatvorenici govore da će ga ubiti i samo čekaju prigodu'


Monstrum Holmes u zatvoru: 'Pljuje na stražare. Drugi zatvorenici govore da će ga ubiti i samo čekaju prigodu'

  • YouTube
  • AP
(1/2)
Autor:  Hina
Objavljeno: prije 13 h i 34 min
 
 
 
Zatvorenici su po noći zapjevali pjesmu u kojoj o Holmesu govore kao o "ubojici djece"
ZAGREB/DENVER - James Holmes, osumnjičeni za ubojstvo 12 osoba na projekciji filma o Batmanu u Aurori, ne pokazuje kajanje, a u ćeliji za izolaciju u kojoj je smješten ponaša se iracionalno, prenosi agencija ANSA pisanje američkih medija.

Pokolj planirao mjesecima: Monstrum uzimao istu drogu od koje je umro Heath Ledger?

Holmes je smješten u izolaciju jer mnogi zatvorenici govore da ga žele ubiti, izvijestio je u petak list Daily News koji navodi i da, kako kaže izvor lista, Holmes "pljuje na stražare, pljuje na sve, ponaša se bizarno".
Tijekom njegove prve noći u zatvoru, drugi su zatvorenici zapjevali pjesmu u kojoj o Holmesu govore kao o "ubojici djece", što se odnosi na činjenicu da je u pokolju u mjestu Aurora u predgrađu Denvera ubijena i djevojčica u dobi od šest godina. "Svi govore da će ga ubiti i čekaju prigodu", rekao je listu Watne Medley, koji je netom pušten iz zatvora u kojem se nalazi Holmes. Holmes je u zatvor doveden pokriven crvenim ručnikom dva sata nakon pokolja u kinu dvorani.
Američki su mediji u nedjelju izvijestili da se tijekom ubilačkog pohoda u kinu Holmesova poluautomatska puška zaglavila te je morao uzeti manje smrtonosno oružje. Po izvorima američkih medija, poluautomatska puška koju je imao Holmes može ispaljivati 50 do 60 metaka u minuti.
Danas je u medijima objavljen video iz 2006. godine koji prikazuje Holmesa, tada 18-godišnjaka, kako objašnjava svoj rad vezan uz "vremenske iluzije" i prijelaze iz realnosti u fantazije na znanstvenom kampu u San Diegu.

Nema komentara:

Objavi komentar