nedjelja, 23. prosinca 2012.

Iza leđa joj se ukazao duh dok je radila prilog o ukletoj kući?


Iza leđa joj se ukazao duh dok je radila prilog o ukletoj kući?

Plantaža Myrtles na glasu je kao jedna od najukletijih kuća u SAD-u te je u njoj navodno moguće vidjeti čak dvanaest različitih duša koje nisu napustile ovaj svijet

Petak, 14. 12. 2012. u 11:42   Piše: 
Vanessa Bolano, novinarka američke televizijske postaje WGNO, vjeruje da su kamere snimile duha iza njenih leđa dok je radila prilog o kući na plantaži Myrtles, Louisiana.
Ta je kuća na glasu kao jednoj od najukletijih u Sjedinjenim Američkim Državama, a u njoj su mnogi doživjeli paranormalna iskustva (tako barem vjeruju, op.a.) budući da je otvorena za goste kao turistička atrakcija.
Kuću je 1796. godine dao sagraditi general David Bradford, a u njoj navodno 'živi' čak dvanaest duša preminulih osoba. Na internetu je moguće naći i o kome je riječ.

Pokojna ropkinja Chloe se najčešće ukazuje

Najčešće se navodno pojavljuje duh Chloe, ropkinje obješene pod optužbom da je ubila dvoje djece, baš kao i stradali mališani koje je i danas moguće vidjeti kako se igraju na verandi. 
Tu je i William Drew Winter, pravnik u kojeg je pucao nepoznati atentator ispred kuće i koji je iskrvario dok se pokušavao popeti na drugi kat. Legenda kaže da se njegovi koraci na stepenicama još uvijek čuju.
Nadalje, u toj su kući zarobljene i duše mnogih drugih robova, vojnika i bivših stanara, a u našoj ćete galeriji moći vidjeti i kako izgledaju ta ukazanja (naravno, sami procijenite prikazuju li te fotografije duhove ili su prevara, varka).
Koji se od njih pojavio iza leđa novinarke ne znamo, no snimka je doista zanimljiva. 
- Kamerman i ja nismo ništa primijetili dok smo radili reportažu. Taj neobičan detalj smo zapazili tek u montaži - istaknula je Vanessa Bolano.
Pročitajte više u rubrici Misteriji.

Nema komentara:

Objavi komentar