srijeda, 19. prosinca 2012.

Priznao da je s kolegom pojeo prijatelja dok su bili u Sibiru


Priznao da je s kolegom pojeo prijatelja dok su bili u Sibiru

Aleksandar Abdulajev, Aleksej Gorulenko te još dvojica muškaraca su krenuli u kolovozu ove godine u lov u Sibir, nakon čega su se izgubili te su bili u divljini

Srijeda, 19. 12. 2012. u 07:00, zadnja izmjena prije 2 sata i 2 minute   Piše: 
Priznao da je s kolegom pojeo prijatelja dok su bili u SibiruBlicAleksandar Abdulajev
Jedan od dvojice ribara koje su spasioci ruskog ministarstva za izvanredne situacije pronašli žive nakon dva mjeseca lutanja Sibirom, Aleksandar Abdulajev, priznao je kako su on i njegov prijatelj pojeli trećeg čovjeka koji je s njima krenuo u lov. Abdulajev, Aleksej Gorulenko te još dvojica muškaraca su krenuli u kolovozu ove godine automobilom prema rijeci Sutam, ali su se morali vratiti pješke.
Dvojica preživjelih pješačila su više od 100 kilometara po divljini, a ondje ih je pronašao spasilački helikopter. U početku su tvrdili kako su drugu dvojicu koja su bila s njima morali ostaviti u lovačkoj kućici, jer je jedan od njih navodno bio ozlijeđen te nije mogao nastaviti pješačiti. Kasnije su spasioci otkrili ljudske ostatke s tragovima udaraca sjekirom. Veći dio mesa je nedostajao, a na tijelu nije bilo tragova napada životinje.
Abdulajev je kasnije sve priznao policiji, koja je imala dosta dokaza. Istaknuo je kako je čovjek kojeg su pojeli već bio mrtav, a to im je omogućilo da prežive tjedan dana. Obdukcijom bi se trebalo utvrditi je li čovjek preminuo prirodnom smrću ili su ga kolege ubile kako bi ga pojeli. Policija sumnja i kako njihov put u Sibir nije bio zbog lova, već zbog potrage za zlatom, prenosi srpski Blic. Četvrtog muškaraca koji je bio s njima nisu još pronašli, a potraga je u tijeku.

Nema komentara:

Objavi komentar