četvrtak, 25. listopada 2012.

Rodila bebu na cesti i ostavila je: 'Nisam znala da je to dijete'


Rodila bebu na cesti i ostavila je: 'Nisam znala da je to dijete'

Na snimci se vide djevojka i njezini roditelji koji hodaju ulicom. Odjednom je ispod haljine djevojke ispala beba. Majka i roditelji su otišli dalje kao da ništa nije bilo

Srijeda, 24. 10. 2012. u 14:15   Piše: 
Mlada Turkinja i njezini roditelji hodaju ulicom. U jednom trenutku ispod haljine djevojke na pod pada beba. No, djevojka i njezini roditelji nisu pokazali gotovo nikakvu reakciju nego su otišli dalje. Jedan prolaznik je primijetio bebu. Uskoro je došlo još dvoje ljudi, a jedan muškarac je pozvao hitnu i policiju. Sve se to vidi na snimci koja se već neko vrijeme može vidjeti na YouTubeu. Vidi se i kako je stigla hitna i bebu odvezla u bolnicu. Curica je preživjela i u bolnici su je nazvali Ecem Ahu.
Turski mediji i javnost već neko vrijeme raspravljaju o tome da li je djevojka zaista rodila na ulici ili je bebu rodila i prije pa su je kasnije ostavili na cesti. Hurriyet Daily Newspiše kako je djevojka rekla da je bebu rodila na cesti.
- Nešto je ispalo iz mene no nisam znala da je to dijete - navodno je djevojka rekla policiji. 
Njezini su roditelji pak tvrdili da nisu znali da im je kći trudna. Osoblje u bolnici kaže da je beba pronađena s podvezanom pupčanom vrpcom pa misle da je rođena ranije. Policija tvrdi i da je gotovo nikakva reakcija majke i njezinih roditelja na bebu dokaz kako ih dijete nije iznenadilo pa pretpostavljaju da je rođeno negdje drugdje i onda ostavljeno na pločniku. Ne zna se da li je policija poduzela kakve mjere protiv majke i njenih roditelja, piše Daily Mail.
Pročitajte više u rubrici Šokantno!.

Nema komentara:

Objavi komentar