srijeda, 24. listopada 2012.

Duhovi ipak ne idu na stadion: Fotograf je otkrio tko je "duh"


Duhovi ipak ne idu na stadion: Fotograf je otkrio tko je "duh"

Navijači Porta tvrdili su da njihov stadion Dragao opsjeda duh. Fotograf AP-a snimio je fotku siluete nepoznatog čovjeka na tribini. No drugi je fotograf riješio "slučaj duh"

Srijeda, 24. 10. 2012. u 09:53, zadnja izmjena prije 23 minute   Piše: 
Na utakmici Lige prvaka između Porta i PSG-a na Dragau fotograf Associated Pressa snimio je nešto što je podiglo mnogo prašine u javnosti. Navijači Porta tvrdili su da njihov stadion opsjeda duh. Na fotografiji se vidi slavlje navijača nakon što je Porto poveo. No vidi se i silueta čovjeka koji sjedi. 
No "slučaj duh" riješio je također fotograf Luis Vieira koji je bio na utakmici te je medijima proslijedio fotografiju koju je snimio u slično vrijeme kao i AP-ov fotograf. Na njoj se jasno vidi da je duh zapravo vremešna navijačica Porta kojoj ipak treba neko vrijeme kako bi se podigla sa stolice i proslavila gol. 
Igra svijetla i sjene napravila je svoje, a istjerivač duhova ovoga puta bio je fotograf koji je vjerojatno pomalo i razočarao navijače Porta. Jer, ima li bolje najave od utakmica od "na našem stadionu čekaju vas pakleni navijači i jedan duh"? 

Nema komentara:

Objavi komentar