nedjelja, 30. rujna 2012.

VIDEO Prosidba na adrenalinu: Pilot se pravio da avion pada i dragu zaprosio putem uputa za hitne slučajeve!


VIDEO Prosidba na adrenalinu: Pilot se pravio da avion pada i dragu zaprosio putem uputa za hitne slučajeve!

  • YouTube
Objavljeno: 28.09.2012
 
 
 
'Sve je provjereno. Prstenovi se mogu staviti u pogon. Započeti proceduru zaručivanja', pročitala je.
Bilo koja druga žena bi svog dragog naglavačke izbacila iz aviona da joj je priuštio takav strah, no Carlie, djevojka pilota Ryana Thompsona, pristala je udati se za njega u vrlo neklasičnoj prosidbi nabijenoj adrenalinom.
Ryan je htio biti originalan pa je djevojku poveo na let iznad Chicaga , no usto se odlučio i praviti da se avion pokvario i da je pad neizbježan. Usput je sve što se događalo zabilježio na skrivenoj kameri.
Nakon desetak minuta ugodnog leta, odjednom je rekao Carlie da mora ostati mirna, da nešto nije u redu s avionom i da mu sad mora vrlo smireno pročitati upute za hitne slučajeve s crvenog kartona koji joj je dodao.
Iako se na snimci vidi da je Carlie uhvatila panika, napravila je točno kako joj je Ryan rekao.
- Sve je provjereno. Prstenovi se mogu staviti u pogon. Započeti proceduru zaručivanja, pročitala je. Hoćeš li se udati za mene?
Trebalo joj je nekoliko sekundi da shvati sadržaj onoga što je pročitala, da nema nikakvog kvara i da ju dečko zapravo prosi. Očito je znala cijeniti i njegovu maštovitost pa je oduševljeno pristala, bez obzira na strah koji joj je priuštio. Za svoju je hrabrost dobila dijamantni prsten – ali i jedinstvenu priču koju će jednog dana moći pričati unucima.

Nema komentara:

Objavi komentar