srijeda, 26. rujna 2012.

Ugušili trudnicu, osudili su ih na doživotne kazne zatvora


Ugušili trudnicu, osudili su ih na doživotne kazne zatvora

Velika Britanija: Mohammed Tauseef Mumtaz, njegovi roditelji i šogor ubili su trudnicu Nailu Mumtaz (21) jer su vjerovali kako je opsjednuta demonima

Utorak, 25. 9. 2012. u 20:23   Piše: 
Loading ...
 Daily MailNailu su ubili dok je bila u šestom mjesecu trudnoćeSljedeća slika
Mohammed Tauseef Mumtaz i tri člana njegove obitelji su osuđeni na doživotne kazne zatvora s mogućnošću pomilovanja zbog ubojstva trudne Naile Mumtaz (21) u Birminghamu 2009. godine, javlja Daily Mail u ponedjeljak. Mohammeda sud može pomilovati nakon 13 godina, njegove roditelje Salmu Aslam i Zija Ul-Haqa nakon 15 godina, a šogora Hammada Hassana također nakon 15 godina. 
Nailu, koja je bila u šestom mjesecu trudnoće su ubili jer su tvrde, vjerovali da je opsjedaju demoni.
Mohammed, koji je ugušio ženu, poroti je ispričao kako se Naila sama pokušala zadaviti i da su je opsjedale zle sile. Prilikom ispitivanja je kazao da Naila nije bila svjesna tko je njezina obitelj, da se čudno ponašala i grizla njegovu majku te da se u naletu ludila ugušila stavivši si šaku u usta. 
- Naila Mumtaz, dobroćudna i lijepa mlada žena živjela je u Pakistanu sa svojim obitelji. Pristala je na dogovoreni brak s Mohammedom. Bila je upoznata s njegovim invaliditetom, no to joj nije ni najmanje smetalo. Sve ljude tretirala je jednako i prihvaćala njihove mane i vrline, međutim to se ne može reći i za njezina supruga i njegovu obitelj. Liječnici su pokušali napraviti sve da ožive nju i nerođeno dijete, no nažalost nisu uspjeli - rekla je u završnim riječima tužiteljica. 

Nema komentara:

Objavi komentar