utorak, 14. kolovoza 2012.

Učiteljica koja je izbola kćer i muža izbjegavala je preglede


Učiteljica koja je izbola kćer i muža izbjegavala je preglede

Učiteljica (35) iz Siska koja je izbola kćer (6) i supruga (41) pila je lijekove protiv prehlade, a govorila je kako su to tablete za smirenje. Jednom je pobjegla iz Vrapča

Ponedjeljak, 13. 8. 2012. u 19:45   Piše: 
Loading ...
 Nikola Čutuk/PixsellIzbodenu Emu su skinuli s aparataSljedeća slika
Stanje šestogodišnje Eme Martinić, koju je rastrojena majka Ivana (35) u noći na nedjelju u 4.20 sati izbola nožem po prsima, i dalje je ozbiljno, ali život joj više nije ugrožen.
- Skinuli smo Emu s aparata za disanje. Pri svijesti je i stabilna, već normalno razgovara, a za nekoliko dana ćemo je vjerojatno premjestiti na dječji odjel - rekla nam je dr. Dubravka Andres Marčec, voditeljica Odjela za intenzivno liječenje sisačke Opće bolnice.
Osim djevojčice Eme, lakše je ozlijeđen i njezin otac Vjekoslav koji ju je branio. I on je u bolnici. Leži na kirurškom odjelu i posjećuje svoju kćer.
Emin djed, Vjekoslavov otac, pita se zašto liječnici njegovu snahu nisu prisilno hospitalizirali. Išla je liječniku, ali se žalila na simptome poput prehlade. Dobivala je lijekove i pila ih prešućujući obitelji kako ti lijekovi nisu za njezinu stvarnu dijagnozu, odnosno za psihički poremećaj.
- Odvezli smo je u bolnicu Vrapče 8. kolovoza, ali nam je pobjegla. Policija ju je uskoro pronašla. Odvezli su je liječniku, ali on je zaključio da hospitalizacija nije potrebna - ogorčen je otac ranjenog Vjekoslava i djed unučice Eme. 
Kako doznajemo, policija nikad prije nije bila pozvana na intervenciju.

Nema komentara:

Objavi komentar