subota, 4. kolovoza 2012.

Skoro 34% muškaraca 'krade' proizvode za njegu od žena


Skoro 34% muškaraca 'krade' proizvode za njegu od žena

Da bi se spremili za izlazak muškarcima treba jednako dugo kao i ženama, a iako zaziru od šminke, njih gotovo 11 posto priznaje da redovito koriste korektor

Petak, 03. 8. 2012. u 13:45   Piše: 
Skoro 34% muškaraca 'krade' proizvode za njegu od ženaAllmoviephoto.comPetina muškaraca priznaje da čupa obrve

Sve veći broj muškaraca koristi ženske proizvode za njegu tijela kako bi izgledali što bolje, otkrilo je istraživanje britanskog trgovačkog lanca Escentual.com. 
Četvrtina pripadnika jačeg spola sprema se za izlazak jednako dugo kao i njihove partnerice, a gotovo 34 posto njih priznaje da uzimaju proizvode za uljepšavanje od svoje partnerice, piše Daily Mail. Da im je izgled jako bitan potvrđuje i činjenica da velik broj njih depilira cijelo tijelo, a petina muškaraca čupa obrve. Iako većina zazire od makeupa, skoro 11 posto njih priznaje da koristi korektor, dok je za 10 posto njih solarij sastavni dio uljepšavanja, potvrdila je studija. 
- Muškarci sve više brinu o svom izgledu, a za to su zaslužni i slavni Matthew McConaughey, Josh Hartnett i Justin Timberlake koji su se pojavili u brojnim reklamnim kampanjama. Jednako kao i žene, muškarci su pod stalnim pritiskom da izgledaju savršeno, zbog čega broj metroseksualaca raste - napomenuo je osnivač tvrtke Rakesh Aggarwal. 

Nema komentara:

Objavi komentar