četvrtak, 9. kolovoza 2012.

Djecu u kolicima udario autom, a očevi su gledali kako umiru


Djecu u kolicima udario autom, a očevi su gledali kako umiru

Vozač BMW-a u punoj je brzini naletio na dvoje djece u kolicima. Mali Oliwier (2) preminuo je na mjestu, a Zofia (2) malo kasnije. Očevi djece su lakše ozlijeđeni

Četvrtak, 09. 8. 2012. u 08:00, zadnja izmjena prije 54 minute   Piše: 
Loading ...
 Daily MailOd siline naleta djeca su letjela zrakom nekoliko metaraSljedeća slika
U javnost je procurila šokantna snimka prometne nesreće s nadzornih kamera u engleskom Leicesteru. Pred očima svojih očeva poginula su dvogodišnja djeca, Oliwier Baczyk i Zofia Tabaka. Na njih je u punoj brzini naletio BMW dok su ih očevi vozili u kolicima.
Od siline naleta djeca su letjela zrakom nekoliko metara. Mali Oliwier preminuo je na mjestu, dok je Zofia umrla kasnije. 
- Istrčao sam van čim sam čuo strašan udarac. BMW je udario u ljude koji su na raskrižju čekali da se upali zeleno svijetlo za pješake. Vidio sam muškarca kako vrišti i plače. Ispred njega je ležao dječak. Nije davao nikakve znakove života, a oko njega je bila golema lokva krvi. Odmah smo nazvali hitnu - ispričao je jedan od očevidaca. 
Navodno je BMW prvo udario u Mini Cooper te se odbio i naletio na djecu. Očevi su zadobili lakše ozljede u nesreći. 
Zbog nesreće su policajci priveli muškarca (61) i ženu (41), koji su sudjelovali u nesreći, no kasnije su ih pustili uz jamčevinu. Na mjestu pogibije djece sada su cvijeće i poruke koje su ostavile neutješne obitelji, piše Daily mail

Nema komentara:

Objavi komentar