četvrtak, 14. ožujka 2013.

Pretukla fatalnu plavušu koja je nožem ubila muža


Pretukla fatalnu plavušu koja je nožem ubila muža

Vrhovni joj je sud, pak, nedavno smanjio kaznu za podvođenje kćeri i još triju djevojaka. Iza rešetaka će tako provesti sedam, umjesto deset godina, koliko joj je lani izrečeno na ponovljenom suđenju na osječkom sudu.

PovećajPretukla fatalnu plavušu koja je nožem ubila muža
Foto: DPA/PIXSELL
Piše: Suzana Lepan/VLM
Svađa u zatvorskoj sobi prerasla je u trenutku u obračun šakama. Osječanka S. M. (40), svodnica koja je podvodila i vlastitu maloljetnu kćer, ošamarila je, neslužbeno doznajemo, Jelenu Kovačević (30), fatalnu plavušu optuženu za brutalno ubojstvo supruga u Vukovaru 2011. Zgrabila ju je rukom za vrat i odgurnula u zid.
“Zaradila” krvni podljev
Google Oglasi
Brzi krediti i pozajmice
Progreso pronalazi za vas najboljekredite na tržištu. Provjerite!www.Progreso.HR/Krediti
U suzama, napadnuta se žena kasnije požalila pravosudnim policajcima kako ju S. M. već dulje psihički zlostavlja, ali se plašila to prijaviti. Zbilo se to lani u listopadu.
Mir među ženama nije dugo trajao. “Madam” ju je dohvatila i prije desetak dana, i to u zahodu zatvorske sobe. Naguravala ju je, “lupala” i prijetila joj. Na izlasku je iz zahoda “pojačala tempo”, tukla ju je po leđima pa je ova zaradila krvne podljeve.
Majka svodnica tako je treći put u samo pet mjeseci morala stegovno odgovarati. Kazna je svaki put bila ista – mjesec dana ne može je nitko posjećivati, osim odvjetnika, a ne smije ni slati pisma.
Divljala je po zatvoru i u veljači. Pobjesnjela je kada je otkrila da njezina nova “cimerica” ima uši u kosi. Počela je urlati na pravosudne policajce.
– Neka upravitelj dođe u sobu s njom pa da vidimo hoće li mu gnjide biti ugodne na ćelavoj glavi! – vikala je “sipajući” uvrede i na račun upravitelja Tomislava Cvitanušića. Nije se suzdržavala.
 – J... vam majku svima! Tko si ti da mi išta naređuješ – obrušila se na službenike.
 Uvrijeđena zbog posljednje stegovne kazne, požalila se Županijskom sudu u Osijeku da je žrtva podmetanja. Ne smatra se, istaknula je, agresivnom osobom “iako je se takvom prikazuje”. Optužila je čak suca Darka Krušlina da joj se zapravo osvećuje jer mu je psovala dok joj je izricao presudu. Iako mu se za te psovke pismeno ispričala, navela je, “očito je kao ispriku nije prihvatio”.
 Urinirale po “klijentu”
Vrhovni joj je sud, pak, nedavno smanjio kaznu za podvođenje kćeri i još triju djevojaka. Iza rešetaka će tako provesti sedam, umjesto deset godina, koliko joj je lani izrečeno na ponovljenom suđenju na osječkom sudu. Novi je zakon, naime, za nju povoljniji. Isto tako, njezin pomagač Dž. M. (29) u zatvoru će provesti deset mjeseci, a ne prvotno dosuđene tri godine.
Majka iz pakla svoju je kćer u prostituciju gurnula kada joj je bilo nepunih 14 godina. Pronalazila joj je klijente i određivala cijenu usluga. Malena se, zajedno sa 18-godišnjom prijateljicom, uskoro našla usred bolesnog igrokaza. Urinirale su i tukle “klijenta” koji se u hotelskoj sobi uživio u ulogu roba. Bezumnu je maštariju muškarac u 40-ima platio 1200 kuna. Novac su odmah morale predati “madam”. Stravična je priča počela u srpnju 2006., a trajala je sve do kraja 2009. Bezobzirna je žena u lanac prostitucije uvukla još dvije kćerine prijateljice koje su, kao i već spomenuta, bile štićenice osječkih domova za djecu.
“Široke je ruke” dvije od njih primila u svoj stan jer nisu imale kamo nakon što su, kao punoljetne, otpuštene iz Doma za djecu “Klasje”. Odlučila je naplatiti svoju “dobrotu”. Majka je i kćer pretvorila u svodnicu. Dok je i sama bila u Domu za odgoj djece i mladeži, kći je upoznala 16-godišnjakinju prema kojoj je S. M. ubrzo “pružila prste”. Na majčin zahtjev tražila je od nje da zajedno zadovoljavaju jednog muškarca.
Dž. M. je, pak, imao zadatak rezervirati hotelsku sobu i pobrinuti se da djevojke u nju uđu.
Nezadovoljna "zaradom" čupala i grebala djevojke
Za seksualne usluge na koje ih je tjerala S. M. djevojke su dobivale, u prosjeku, od 100 do 200 kuna. “Cjenik” je bio šarolik. Razodjenute su djevojke muškarci fotografirali za 50 kuna. Jednom zgodom nisu kući donijele ništa jer je S. M. istom muškarcu dugovala novac. Ako ne bi bila zadovoljna donesenim novcem, madam bi ih čupala za kosu, grebla, nazivala kurvama.

Nema komentara:

Objavi komentar