petak, 1. veljače 2013.

Pilot koji se srušio u Jadran uskoro je trebao postati tata


Pilot koji se srušio u Jadran uskoro je trebao postati tata

Lucas Gruenther (32) u ponedjeljak se za vrijeme trenažnog leta srušio u Jadran nakon što je javio da ima problem. Njegovo tijelo pronašli su u četvrtak kraj Pescare

Petak, 01. 2. 2013. u 14:30, zadnja izmjena prije 2 sata i 17 minuta    Piše: Maja Blažević
Loading ...
 Daily MailLucas (32) srušio se u JadranSljedeća slika
Pilot američkog lovca F-16 čije su tijelo pronašli u četvrtak četiri nautičke milje ispred Pescare,  Lucas Gruenther (32) uskoro je trebao postati otac. Tijekom potrage u Jadranskom moru, njegova obitelj, a posebno supruga nije gubila nadu, piše Daily Mail.
- Ako netko može preživjeti nešto ovakvo onda je to Luc - poručila je njegova supruga iz zajedničkom doma na sjeveru Italije dok je trajala potraga. Samo koji tjedan dijeli ju od rođenja njihove kćerkice. Svog supruga je opisala kao vrlo aktivnog u lokalnoj zajednici, a rekla je i da je talijanski jezik učio brzinom munje.
Nakon pronalaska tijela obitelj je u izjavi za javnost izrazila svoju tugu i zahvalila onima koji su ga neumorno tražili.
- Suosjećajan muž, voljeni sin i odani brat Luc iza sebe ostavlja obitelj koja ga je voljela - napisali su i dodali da se nikada neće potpuno oporaviti od gubitka, ali puno im znači činjenica da je Luc tijekom života napravio značajnu razliku u životima svih koje je poznavao. 
Inače, mladi pilot bio je iz Kalifornije, a sa suprugom Cassy u vezi je od srednjoškolskih dana.

Poletio na trenažni let i srušio se

Podsjetimo, lovac kojim je upravljao pilot iz američke zračne baze u Avianu poletio je u ponedjeljak na trenažni let, a u jednom trenutku pilot je javio da postoji problem, nakon čega se srušio. U srijedu navečer jedan je ribarski brod naišao na kacigu, a ranije je u istoj zoni pronađen padobran. U četvrtak su pronašli tijelo. 
Pročitajte više u rubrici Svijet.

Nema komentara:

Objavi komentar