petak, 11. siječnja 2013.

Ramo, vlasnik pekarnice: U šoku smo! Ovo nikad nisam doživio


Ramo, vlasnik pekarnice: U šoku smo! Ovo nikad nisam doživio

Vlasnik kaže da su mu mladići htjeli razbiti lokal. Mladići pak kažu da im je djelatnik pekarnice prvi nasrnuo na prijatelja.

PovećajRamo, vlasnik pekarnice: U šoku smo! Ovo nikad nisam doživio
Zet vlasnika pekare
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
  • Zet vlasnika pekare
Piše: Ljiljana Marić
– Još sam u šoku, kao i cijela moja obitelj. Već deset godina imam pekarnicu u Požegi, ali ovako nešto nikada nisam doživio – kazao je Stajki Ramiz, zvani Ramo, vlasnik pekarnice Babin vir u Požegi u kojoj se u ranim jutarnjim satima u srijedu dogodila tučnjava zbog bureka.
Prema policijskom izvještaju oko 4.20 sati došlo je do fizičkog obračuna kojem je prethodio verbalni sukob. U tučnjavi su sudjelovala šestorica muškaraca starosti od 21 do 31 godine.
Google Oglasi
Vjenčanje za €29 po osobi
Vila Art nudi vrhunsko vjenčanje za€29 po osobi, sve uključeno. art-vjencanja.com
Vlasnik kaže da su došli samo kako bi mu razbili lokal
– S dvojicom prijatelja došao sam u pekarnicu i htio kupiti burek. Rekli su da pričekamo jer još nije pečen. Jedan dečko koji je bio sa mnom uzeo je bicikl koji je bio ispred pekarnice i počeo se voziti nakon čega je jedan djelatnik pekarnice počeo na njega vikati da što on glumi i pokušao ga skinuti s bicikla. Počeo ga je tući nakon čega smo ga počeli braniti. Izišli su ostali iz pekarnice i napali nas s lopatama za pizze, a u toj tučnjavi i naguravanju razbijeni su izlog i vrata – ispričao je jedan od sudionika dodajući da nije istina da je bilo prijetnje prema vlasniku ili bilo kome.
Vlasnik Ramiz smatra da su dečki došli samo kako bi mu razbili lokal što oni demantiraju. Naime, u policijskom izvješću piše da su 22-godišnjak i 25-godišnjak razbili stakla na vratima i izlogu pekarnice, a 22-godišnjak je i prijetio 53-godišnjaku. Zbog te prijetnje pretražena je njegova obiteljska kuća u kojoj je pronađena automatska puška s prigušivačem i više komada streljiva.
Puška i streljivo su od djeda
– Ta puška i streljivo vlasništvo su moga djeda u čijoj kući živim. Nisam ni znao da to postoji – tvrdi 22-godišnjak protiv kojeg će biti podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te zbog prijetnji i oštećenja tuđe stvari, a protiv 25-godišnjaka također zbog oštećenja tuđe stvari.
Protiv svih sudionika narušavanja javnog reda i mira bit će podnesen optužni prijedlog – rečeno nam je u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj. Šokirani vlasnik pekarnice dodaje da je do sada bilo nekih oštećenja njegove imovine, ali to je obično bilo djelo nestašnih klinaca.

Nema komentara:

Objavi komentar