petak, 18. siječnja 2013.

Oteo ju i silovao, ona tvrdi: 'To je najbolje što mi se dogodilo'


Oteo ju i silovao, ona tvrdi: 'To je najbolje što mi se dogodilo'

Naime, djevojčica je oteta kada je imala samo deset godina, ali zlostavljao ju je i kumin suprug pa misli da se nikad ne bi oslobodila tog života da nije bilo otmice

Petak, 18. 1. 2013. u 07:15, zadnja izmjena prije 2 sata i 7 minuta   Piše: 
Loading ...
 CBSKatie je napisala knjigu o otmiciSljedeća slika
Katie Beers (30) obiteljski je prijatelj oteo prije 20 godina, tri dana prije njezina desetog rođendana, i držao je prikovanu u ormaru veličine lijesa 17 dana. Sada je o strašnim događanjima napisala knjigu u kojoj je otkrila da je, unatoč svemu, danas sretno udana žena i majka dvoje djece. 
Nju je u prosincu 1992. godine zarobio John Esposito, a tijekom zatočeništva neprestano ju je zlostavljao i davao joj samo bezalkoholna pića i slatkiše. Barem jednom dnevno donio bi joj igračku ili sok, a onda je silovao. 
Nakon otmice javnost je šokirala činjenica da je djevojčica godinama trpjela zanemarivanje od strane svoje majke, dok ju je kumin suprug redovito zlostavljao.

Danas je zadovoljna životom

Kada je 13. siječnja 1993. godine Esposito istražiteljima priznao otmicu i gdje je skrio djevojčicu ona je smještena u udomiteljsku obitelj u East Hamptonu gdje je odrastala s četvero braće i sestara. Udomitelji su njezin život promijenili na bolje, a zaštitili su je i od intenzivnog medijskog interesa. Beers je dobila i diplomu iz poslovnog managementa i danas prodaje osiguranje u Pennsylvaniji. Dvadeset godina nakon otmice tvrdi da je to zapravo najbolja stvar koja joj se dogodila.
- Nikada ne bi izašla iz situacije u kojoj sam bila. Pokušavam ne biti tužna zbog svega što se događalo, jer, u konačnici, zbog toga sam danas to što jesam, a ja sam vrlo sretna i zadovoljna sa svojim životom - rekla je. 

Zlostavljači osuđeni na zatvor

Sal Inghilleri , kumin muž koji ju je zlostavljao, zbog zlostavljanja je odslužio 12 godina u zatvoru u kojem je i umro 2009. godine. U zatvoru je opet završio jer je prekršio uvjetnu kaznu.
Esposito, koji se izjasnio krivim za otmicu, nikad nije bio optužen za silovanje. Osuđen je na 15 godina do doživotnog zatvora, a nekoliko puta odbili su mu molbu za uvjetnim dopustom.
Pročitajte više u rubrici Šokantno!.

Nema komentara:

Objavi komentar