petak, 25. siječnja 2013.

Dolazi nam najhladniji vikend, temperature idu 15 ispod nule

Dolazi nam najhladniji vikend, temperature idu 15 ispod nule

Jutarnje temperature na kopnu kretat će se od -12 do -7, a najviše dnevne od -6 do -3 Celzijeva stupnja. Hladno će ujutro biti i na Jadranu, osobito na sjevernom dijelu

Petak, 25. 1. 2013. u 07:30, zadnja izmjena prije manje od minutu    Piše: 24sata
Dolazi nam najhladniji vikend, temperature idu 15 ispod nule Tomislav Miletić/PIXSELL Oborine su prestale
Idućih dana očekuje nas znatno hladnije vrijeme. Stiže nam, naime, hladni zrak sa sjevera uz iznimno niske temperature i do - 15 stupnjeva. Od subote će biti iznimno hladno, možda i najhladnije ove zime.
Jutarnje temperature na kopnu kretat će se od -12 do -7, a najviše dnevne od -6 do -3 Celzijusa. Hladno će ujutro biti i na Jadranu, osobito na sjevernom dijelu gdje će biti do minus 3, ali će danju uz obilje sunčanog vremena ipak biti ugodnije i toplije. Očekuju su najviše dnevne temperature do 8 Celzijusa.Manje hladno očekuje se od utorka.
U Gorskom kotaru puše jak vjetar i pada snijeg - na temperaturi od oko -4 stupnja Celzijevih. Od jučer je u Delnicama palo 26 cm novog snijega. Proglašeni su zimski uvjeti za cijelo goransko područje.

Olujni vjetar zatvorio A1 između Sv. Roka i Posedarja

Autocesta Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica u oba smjera je otvorena samo za automobile kao i Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Senja te D25 Gospić- Karlobag. Na dionici Jadranske magistrale između Bakra i Novog Vinodolskog (D8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.
Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački, Jadranska magistrala (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene i Paški most, izvijestio je jutros HA

Nema komentara:

Objavi komentar